• Átvilágítás, audit, megvalósíthatósági tanulmány

A finanszírozók, befektetők, leendő üzleti partnerek részére elvégezzük a golfpálya/klub/projekt előzetes vagy utólagos átvilágítását. Üzleti, üzemeltetési, pénzügyi, jogi szempontok szerint megvizsgáljuk a projektet, részletes jelentést adunk, rávilágítva a (várható) eredményekre, hozamokra, kockázatokra és azok okaira.

  • Fejlesztés

Befektetők részére projektmenedzsmentet nyújtunk, a golfpálya fejlesztését koordináljuk. Elkészítjük a pálya koncepcióját, felállítjuk a jogi hátteret, összefogjuk az engedélyeztetés, tervezés, kivitelezés folyamatát. Irányítjuk és koordináljuk az alvállalkozókat. Elindítjuk a klubot, megkeressük és betanítjuk a személyzetet.

  • Üzemeltetés

Megépült vagy épülő pályák menedzselésében veszünk részt tanácsadóként, board tagként. Vezetőink 20 éves golfpálya és ingatlanhasznosítási tapasztalata,  illetve a modern menedzsmenti know-how felhasználásával a tulajdonosi érték maximalizálása érdekében dolgozunk. Legyen szó akár a tagság, magánbefektetők vagy  pénzügyi befektetők által tulajdonolt klubról a cél az, hogy a stakeholderek céljait összefésüljük és a tulajdonosi érdeket összeegyeztessük a fogyasztók (tagság, greenfee vásárlók, tanulók) elvárásaival.

Ismerje meg koncepciónkat részletesebben, kérjen személyes találkozót!

Kapcsolat:

Berta Zsolt, ügyvezető

e-mail: zs.berta[kukac]golfmanagement[pont]hu