Mi a sikeres golfpálya fejlesztés és golfklub menedzsment titka?

  • Lokáció, lokáció, lokáció

Hasonlóan a kiskereskedelemhez és az ingatlanfejlesztéshez, a golfklub sikere már eldől a legelején, azaz a pálya helyszínének kiválasztásánál. Megközelíthetőség, vonzáskörzet, lakosság összetétele, a golfpálya célközönségének megfelelő szálláslehetőségek, egyéb facilitások és kiegészítő szolgáltatások megléte mind-mind olyan szempontok, amelyeket felmérése és mérlegelése nem maradhat el már az ötletelés fázisában sem.

  • Szegmentálás és pozicionálás

Ki a célközönség, kinek és milyen célból épül a pálya? Más infrastruktúrát igényel a profi golfot megcélzó versenypálya, az észak-európai golfturizmusra épülő pálya vagy egy kisvárosi gyakorlópálya.

  • Megvalósíthatósági tanulmány

A családi-baráti tulajdonban lévő hobbiból üzemeltetett golfpályák hangulatosak ugyan, de üzletileg sok „kihívással” szembesülnek. Egy befektetői kör ne kockáztasson feleslegesen, mérje fel a kockázatokat!

  • Golf és ingatlan

Sok helyen bebizonyosodott már, hogy a golfpálya egy nagyobb, komplexebb ingatlanfejlesztés stratégiai tényezője lehet.

  • Professzionális menedzsment

A golfklub üzemeltetése sokrétű és szakmailag magas szintű munkát jelent. Klubélet, versenyek, rendezvények szervezése, F&B, greenkeeping, szponzorok, ingatlanüzemeltetés, marketing, stb. jó szakembereket, szervezést és tervezést igényel.

  • Marketing

Talán a magyar golfiparág legmostohább területe. Mit sem ér a gyönyörűen karbantartott pálya, a magas szintű szolgáltatások, ha erről nem értesül folyamatosan a piac, a golftársadalom, a tagság, a helyi lakosok.

 

Társaságuk vezetőinek golfpálya- és ingatlanfejlesztésbe,  illetve  üzemeltetésben eltöltött 20 éves tapasztalata a garancia arra, hogy a ránk bízott pályákat a legmagasabb színvonalon és hozzáértéssel hasznosítjuk és működtetjük.

 

Ismerje meg koncepciónkat részletesebben, kérjen személyes találkozót!

Kapcsolat:

Berta Zsolt, ügyvezető

e-mail: zs.berta[kukac]golfmanagement[pont]hu