• Hegyi J. Attila, 

Hegyi J. Attila

1989-ben Budapesten szerzett idegenforgalmi közgazdász diplomát. Ausztráliában szállodai szakmai gyakorlaton, míg az USA-ban a Cornell Universityn hotel és klubmenedzsment posztgraduális képzésen vett részt. 1990-től a bükfürdői golfpályát fejlesztő vegyesvállalat ügyvezető igazgatója, mely megépíti az első 18 lyukú championship golfpályát Magyarországon. 1991-ben alapítója, majd több, mint másfél évtizedig elnöke a bükfürdői Birdland Golf & Country Club-nak. 1994-ben tagjai sorába választotta az Amerikai Klubigazgatók Szövetsége, s még ebben az évben útjára indította idehaza a Golf Classic Grand Tour versenysorozatot, amely azóta is folyamatosan megrendezésre kerül.

1999-ben létrehozza a Princess Palace Golf & Resort Club-ot, a Szigetközben található Dunakilitin, ahol az ott lévő barokk kastély 15 hektáros kertjében építenek egy 9 lyukú ,hangulatos és változatos vonalvezetésű golfpályáját, különböző gyakorló lehetőségekkel együtt. A bükfürdői golfklubban 2002-ben megkezdett ingatlanfejlesztési projektben befektetőként is részt vesz, mely során megépült a Radisson SAS Birdland Resort & Spa Hotel, illetve a 170 apartman rezidenciát magában foglaló Birdland Villapark.

2003-2005. között tagja a Magyar Szálloda Szövetség ,2004-2011 között pedig a Magyar Golf Szövetség elnökségének. 2008-ban másodmagával megalapítja a ‘Best of Golf’ díjat, amely a hazai golfélet különböző területein végzett kiemelkedő szakmai munka elismerésére szolgál. 2009-ben alapító-elnökként részt vesz a budapesti Academy Golf Club létrejöttében, a projekt kidolgozásában és elindításában.

  • Berta Zsolt, partner, 

Berta Zsolt

Közgazdász, Facility Manager, változásmenedzser, a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség és a Magyar Turisztikai Menedzserek Szövetségének tagja, a BME Mérnöktovábbképző Intézetének vendégoktatója. Szakterülete a szolgáltatásmenedzsment.

2008 és 2012 között a Walker and Williams Investment Group (Közép-Európa legnagyobb ingatlanprojektjének fejlesztője) vezérigazgatója, korábban több cég vezetője IT, irodaellátás, ingatlanfejlesztés és -üzemeltetés területeken. Egy kockázati tőkebefektető holdingcég  befektetési igazgatójaként tucatnyi vállalkozás átvilágítását és felvásárlását menedzselte. A golfpálya fejlesztéssel és golf klub menedzsmenttel foglalkozó Golf Menedzsment Magyarország Kft. társalapítója és ügyvezetője, ezzel egyesítve szakmáját és hobbiját.

  • Bérczi Krisztina, marketing

Pedagógusi és marketing szakközgazdászi diplomája van, végzett projekt menedzser. Több, mint másfél évtizedes közép- és nagyvállalati szakmai tapasztalattal rendelkezik a marketing terén.  Független marketing tanácsadóként dolgozik. A  szakértői tanácsadáson túl projektmunkákban is részt vesz, így közreműködik abban, hogy a tervek, ötletek valóban megvalósuljanak és hozzájáruljanak a sikerhez, ügyfele cégének fejlődéséhez.

Partnerei számára nem csupán vállalkozói, hanem magánéleti elakadásaik, problémáik megoldásában is segítséget nyújt life coach-ként. Rendszeresen publikál vállalkozónőknek marketing témában. Társadalmi munkában a Magyar Golfozó Nők Egyesületének elnökségi tagjaként járul hozzá a magyar golfélet fejlesztéséhez.