• Hegyi J. Attila, partner

Hegyi J. Attila

1989-ben Budapesten szerzett idegenforgalmi közgazdász diplomát. Ausztráliában szállodai szakmai gyakorlaton, míg az USA-ban a Cornell Universityn hotel és klubmenedzsment posztgraduális képzésen vett részt. 1990-től a bükfürdői golfpályát fejlesztő vegyesvállalat ügyvezető igazgatója, mely megépíti az első 18 lyukú championship golfpályát Magyarországon. 1991-ben alapítója, majd több, mint másfél évtizedig elnöke a bükfürdői Birdland Golf & Country Club-nak. 1994-ben tagjai sorába választotta az Amerikai Klubigazgatók Szövetsége, s még ebben az évben útjára indította idehaza a Golf Classic Grand Tour versenysorozatot, amely azóta is folyamatosan megrendezésre kerül.

1999-ben létrehozza a Princess Palace Golf & Resort Club-ot, a Szigetközben található Dunakilitin, ahol az ott lévő barokk kastély 15 hektáros kertjében építenek egy 9 lyukú ,hangulatos és változatos vonalvezetésű golfpályáját, különböző gyakorló lehetőségekkel együtt. A bükfürdői golfklubban 2002-ben megkezdett ingatlanfejlesztési projektben befektetőként is részt vesz, mely során megépült a Radisson SAS Birdland Resort & Spa Hotel, illetve a 170 apartman rezidenciát magában foglaló Birdland Villapark.

2003-2005. között tagja a Magyar Szálloda Szövetség ,2004-2011 között pedig a Magyar Golf Szövetség elnökségének. 2008-ban másodmagával megalapítja a ‘Best of Golf’ díjat, amely a hazai golfélet különböző területein végzett kiemelkedő szakmai munka elismerésére szolgál. 2009-ben alapító-elnökként részt vesz a budapesti Academy Golf Club létrejöttében, a projekt kidolgozásában és elindításában.

Kapcsolat: aj.hegyi[kukac]golfmanagement[pont]hu

  • Berta Zsolt, partner, ügyvezető

Berta Zsolt

Közgazdász, Facility Manager, változásmenedzser, a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség és a Magyar Turisztikai Menedzserek Szövetségének tagja, a BME Mérnöktovábbképző Intézetének vendégoktatója. Szakterülete a szolgáltatásmenedzsment.

2008 és 2012 között a Walker and Williams Investment Group (Közép-Európa legnagyobb ingatlanprojektjének fejlesztője) vezérigazgatója, korábban több cég vezetője IT, irodaellátás, ingatlanfejlesztés és -üzemeltetés területeken. Egy kockázati tőkebefektető holdingcég  befektetési igazgatójaként tucatnyi vállalkozás átvilágítását és felvásárlását menedzselte. A golfpálya fejlesztéssel és golf klub menedzsmenttel foglalkozó Golf Menedzsment Magyarország Kft. társalapítója és ügyvezetője, ezzel egyesítve szakmáját és hobbiját.

Pedagógusi és marketing szakközgazdászi diplomája van, végzett projekt menedzser. Több, mint másfél évtizedes közép- és nagyvállalati szakmai tapasztalattal rendelkezik a marketing terén.  Független marketing tanácsadóként dolgozik. A  szakértői tanácsadáson túl projektmunkákban is részt vesz, így közreműködik abban, hogy a tervek, ötletek valóban megvalósuljanak és hozzájáruljanak a sikerhez, ügyfele cégének fejlődéséhez.

Partnerei számára nem csupán vállalkozói, hanem magánéleti elakadásaik, problémáik megoldásában is segítséget nyújt life coach-ként. Rendszeresen publikál vállalkozónőknek marketing témában. Társadalmi munkában a Magyar Golfozó Nők Egyesületének elnökségi tagjaként járul hozzá a magyar golfélet fejlesztéséhez.

  • Kapcsolat:

zs.berta[kukac]golfmanagement[pont]hu

C/o office:  1013 Budapest, Pauler u. 11.

Tel: +36 1 789 8765

Fax: +36 1 789 3430