Tíz évvel ezelőtt sem a Magyar Golf Szövetségnek sem más szervezetnek nem volt még a hazai golfpályákat bemutató tematikus honlapja, ezért úgy döntöttünk elkészítünk mi egyet, annak érdekében, hogy a hazai érdeklődők és a külföldi golfozók számára golfturisztikai szempontból adjunk egy átfogó képet az itthoni lehetőségekről. Az oldal hamar népszerű és országos ismertségű lett, amit mi sem bizonyított jobban, mint, hogy a HVG 5* minősítéssel illette már az első évben a honlapot.

BUDAPEST – Abban az időben az oldal fejlesztését elősegítő inspirációt a Magyar Marketing Szövetség elismerése is fokozta, mivel a szakmai szervezet a Birdland Golf & Country Club honlapját 2001-ben ‘Az év  honlapja’ különdíjban részesítette.

A Golfhungary.hu koncepciója nagyon egyszerű gondolatra épült: a golf, a körülötte lévő turisztikai és egyéb szolgáltatások és szolgáltatók bemutatása oly módon, hogy felkeltse elsősorban az a hazai, de a külföldi érdeklődők és golfozók figyelmét az itthoni lehetőségekre.

Üssük el együt az időt!Aztán telt múlt az idő, az oldal önjáróvá vált, viszont időközben jópár technikai újdonság érte el az internet világát is, – hogy mást ne mondjunk ma már online tee time foglalás is lehetséges az okostelefonokon keresztül – ami egyre inkább azt vetítette előre, hogy az oldal face-liftingje és fejlesztése elkerülhetetlen.

A üzleti filozófia középpontjában változatlanul a golf, mint a 21. század egyik legdinamikusabban fejlődő sportága és a hozzá kapcsolód életstílus maradt. A naprakészséget és az interaktivitást pedig az adja, hogy a hazai golflétesítmények ezentúl önálló adminfelülettel önállóan szerkeszthetik oldalaikat golfportálunkon, helyezhetnek el aktualitásokat, promotálhatják golftanfolyamaikat, ajánlhatnak partnerhoteleket, éttermeket azok számára, akiknek fontos a hiteles információ -  ezzel is lehetőséget nyerve golfozóik és vendégeik pontos tájékoztatásra. És, ami talán nem mellékes: mindezeket a szolgáltatásokat valamennyi golfpálya számára térítés nélkül biztosítjuk.

Reményeink szerint az oldal nemcsak a golféletben már járatos hölgyek és urak, de a golfsport iránt érdeklődők körében is érdeklődésre fog számot tartani, akár úgy is, hogy az oldal további felhasználóbarát fejlesztésével kapcsolatos javaslataikat és ötleteiket a jövőben is megosztják velünk.

 

Végezetül fontos aláhúznunk, hogy az oldal ahogy eddig is úgy a jövőben is elsősorban a hazai golflehetőségek népszerűsítésével, a golf világához kapcsolódó sokrétű szolgáltatási paletta bemutatásával, a nemzetközi golftrendek megismertetésével és persze az aktuális golfkérdésekkel kíván foglalkozni, személyeskedésektől és öncélú megnyílvánulásoktól mentesen.

Ezzel kívánok a GolfHungary.hu valamennyi munkatársa nevében kellemes és hasznost időtöltést oldalaink látogatásának alkalmával.

 

Hegyi J Attila

 

Forrás: GolfHungary.hu

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.