A hagyományt folytatva cégünk idén is szponzorálta a “Best of Golf” díjátadó gálát. A színvonalas esemény a hazai golfélet hagyományos szezonnyitó rendezvényévé vált. Az esemény rangja és fontossága pedig megkérdőjelezhetetlen.

Az esemény hátteréről és további részleteket a díjátadó Facebook oldalán találnak.

 

Best of Golf 2012

“Elegáns hölgyek és urak gyülekeztek pénteken késő délután a Kempinski Hotelben, hogy köszöntsék a tavalyi és legjobb golfozóit, s egyben gratuláljanak a Best of Golf esemény szervezőinek, Hegyi J. Attilának és Pétervári Zoltánnak azért, hogy immár öt esztendővel ezelőtt megalapították a máig legnagyobb értékű golfdíjat hazánkban. Ezévben is szakmai zsűri ajánlása alapján alakul ki a sorrend. A golfkedvelő Gesztesi Károly és Kovács Kokó István adta át a kitüntetéseket, előtte azonban Hegyi J. Attila hasznos kezdeményezésére a hazai golf Top 20 személyisége, menedzsere kötetlen beszélgetést folytatott a sportágról.” írja a Golf and Prime.

“Idén is nyolc kategóriában hirdettek győztest, s ahogyan várható volt, tarolt a Royal Balaton Golf & Yacht Club összesen három kitüntetéssel, mert öt kategóriában is értékelték a klub menedzserét, játékosát, illetve greenkeeperét! Ilyen még soha nem fordult elő korábban! Az „Év golferedményét” Rózsa Csilla érte el, de az European Young Masters nemzetközi szintű rendezése hatására a Royal Balaton Golf & Yacht Club kapta az „Év golfeseménye” címet is. Az „Év greenkeepere” megosztva lett Laczkó Zoltán és Major György, az „Év golfmenedzsere” Sarlós Péter, miként az általa irányított objektum, a Royal Balaton Golf & Yacht Club az „Év golfpályája”. Az „Év edzője” Lugosi Balázs (Magyar Golf Club), az „Év felfedezettje” Rózsa Dávid, aki egy év alatt 10 handicepet javítva 10 alá került! Az „Év profi golfozója” Hahn Roland lett.

Figyelemre méltó, és örömteli, hogy a rendezvényen ott volt dr. Bohács Zsolt, a Parlament sport és turisztikai bizottságának frissen megválasztott elnöke és Fábián László a MOB sportigazgatója – ez a golf hazánkban eddig nem tapasztalt felértékelődését jelenti a sportdiplomáciai értelemben feltétlenül.”

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.