Az esemény fővédnöke: Bánki Erik úr, az Országgyűlés Sport- és Turisztikai Bizottságának elnöke

 

A díjak alapításakor a hazai golféletben már 1990 óta részt vevő Hegyi J. Attila és Pétervári Zoltán abból a célból hívta életre a golfélet különböző területeihez kapcsolódó elismeréseket, hogy az annak fejlődéséért legtöbbet tevő szakemberek és a golfsportban kiemelkedő eredményeket elért fiatalok – vagy épp felnőttek – számára évről-évre megteremtse a lehetőséget áldozatos és minőségi munkájuk, valamint eredményeik méltó elismerésére.

 

Igaz, a hazai sportéletben csak elvétve lehet hasonlóról hallani, ám az élet más területein találkozhatunk a teljesítmény méltó elismerését célzó, civil kezdeményezésű díjak átadásával.

 

Ezek közül a legismertebb és talán a legnagyobb presztízsértékkel bíró a Prima Primissima díj, amelynek kategóriái között már jelen van a magyar sportért tett kiemelkedő teljesítmény elismerése.

 

A Best of Golf díjak 2008 óta minden évben, így idén is a felkért nomináló szervezetek és személyek által leadott szavazatok összesítése alapján kerültek átadásra.

 

Az idei év nominálói (alfabetikus sorrendben):

 

Fiatal Magyar Golfozók Érdekvédelmi Egyesülete

Golfbajnokok Társasága

Golf & Prime Golfportál

Magyar Golf Szövetség

Magyar Greenkeeper Szövetség

Magyar Klubmenedzserek Szövetsége

Magyar Golfozó Nők Egyesülete

Magyar Válogatott Szövetségi Kapitánya

 

Újdonságként az idei évben a fenti jelölésekhez csatakozott a Best of Golf Facebook oldalán meghirdetett nyílt közönségszavazás is.

 

Az alapítók az egyes kategóriákhoz kapcsolódóan mérlegelési szempontokat ajánlottak, de a jelöléseket a nominálók szubjektív belátására bízták.

 

A 2011. év díjazottjai:

 

Best of Golf – Az év Golffelfedezettje: Szemerey Lili

Best of Golf – Az év Golfeseménye: European Young Masters nemzetközi verseny a Magyar Golf Szövetség szervezésében

Best of Golf – Az év Golferedménye: Rózsa Csilla

Best of Golf – Az év Golfedzője: Szigeti Csaba

Best of Golf – Az év Greenkeepere: Lackó Zoltán

Best of Golf – Az év Klubmenedzsere: dr. Bábos Réka, Old Lake Golf Club

Best of Golf – Az év Profi golfjátékosa: Hahn Roland

Best of Golf – Az év Golfpályája: Old Lake Golf Club, Tata

 

Az alapítók bíznak abban, hogy az immáron negyedik alkalommal meghirdetett Best of Golf díjak átadása továbbra is hosszú éveken keresztül hozzájárul az itthoni golfélet eredményeinek, kézzelfogható értékeinek méltó bemutatásához és a golfsport hazai népszerűsítéséhez.

 

Köszönjük a jelölésben részt vevők és a támogatók segítségét, valamint az eseményre regisztrált több, mint 200 vendég részvételét, akik jelenlétükkel megtisztelték a rendezvényt.

 

 

Hegyi J. Attila és Pétervári Zoltán

a Best of Golf Díjak alapítói

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.