Ezzel a címmel jelent meg cikk a Turizmus Panorámában. Ebből idézzük az első sorokat:

“Attrakcióbővítésben gondolkodó önkormányzatok számára vonzó alternatíva lehet az élményfürdőknél lényegesen olcsóbban megvalósítható golfcentrumok építése. Ezzel nemcsak a jövőbeli belföldi kereslet alapjait lehet megteremteni, de új elemmel lenne gazdagítható Magyarország hagyományos egészségturisztikai profilja – állítja Hegyi J. Attila, a Golf Menedzsment Magyarország Kft. társtulajdonosa.

Neve nem ismeretlen a szállodások körében, 1991-ben alapítója, majd több, mint másfél évtizedig elnöke volt a bükfürdői Birdland Golf & Country Clubnak. A golfklubban 2002-ben megkezdett ingatlanfejlesztési projektben befektetőként is részt vett, mely során megépült a Radisson SAS Birdland Resort & Spa Hotel és a villapark.

A golfpályák építésében és üzemeltetésében több mint húsz éves tapasztalattal rendelkező szakember legutóbb Golf Akadémia Projektjével (lásd keretes írásunkat Tíz év – tízezer hazai játékos címmel – a szerk.) hívta fel magára a turisztikai szakma figyelmét. Ezúttal golf és turizmus lehetséges további kapcsolódási pontjairól beszélgettünk.”

A cikk teljes terjedelmében a Turizmus Panoráma 2011 szeptemberi számában olvasható.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.